Gran Vía Colón,151. Inca · 07300-Mallorca, España
(+34) 646 343 147

Coneix-nos

Rodanthe MotoTours-IMM és una empresa creada per Carlos Gohringer Barrenechea. Hereva de IMM Rent and Tours, empresa reconeguda en el món dels viatges en moto. La senda creada per IMM continua ara sota el nom Rodanthe MotoTours mantenint els pilars bàsics que l'han fet reconeixible:

- Transmetre passió pels viatges amb moto.

- Tenim molta experiència en el món de la moto.

- Som multilingües.

- Do de gents.

- Acostumats a guiar grups.

- Destinacions motards per excel·lència.

- Cura disseny de les rutes. Destacades pels seus traçats, paisatges i pel seu escàs trànsit.

- Grups petits.

- Qualitat.

- Serietat.

- Proximitat del personal.


Carlos Gohringer

A Carlos li van inculcar el motociclisme des de molt petit des de l'entorn familiar i el seu pare un gran motorista. La seva primera moto va ser una Montesa Cota 49 als 9 anys, iniciant-se amb ella al trial ja que era una disciplina molt popular en aquell temps sent molt fàcil practicar-lo en qualsevol lloc sense tenir problemes legals; no com avui dia.

Des de llavors ha tingut moltes motos de molts tipus diferents, encara que la majoria enfocades a poder realitzar grans distàncies.

També ha dedicat la majoria dels seus períodes vacacionals a anar de viatge amb moto per la qual cosa és difícil trobar algun lloc en el qual no hi hagi estat. A Europa: Cap Nord, Còrsega, Alps, Toscana, Alemanya, Finlàndia, Portugal, Escòcia, Irlanda, Holanda, etc. A l'Àfrica: el Marroc, Algèria, Mali, recorrent part del desert del Ténéré, etc. A Amèrica: Florida, Chile, arribant fins a la Patagònia, etc.

Ha treballat molts anys en companyies aèries i en agències de viatge i des de fa 7 anys a IMM, ara Rodanthe MotoTours.

En Rodanthe MotoTours-IMM ha exercit les principals funcions. Des del disseny amb cura de cadascuna de les rutes, exercint de Roadleader en molts dels tours i també encarregant-se de la secció comercial. Per extensió, portar la tramitació de tota la documentació necessària per a tots els viatges que organitzem.