Gran Vía Colón,151. Inca · 07300-Mallorca, España
(+34) 646 343 147

Els nostres Tours

Viatges publicats:


IMM Rent and Tours planifica i organitza entre 3 i 5 tours en moto a l'any de diferent durada, nivell, concepte i pressupost. Destinacions molt atractius a: Península Ibèrica, Croacia, Escocia, Cap Lord, etc. A més rutes a l'illa de Mallorca, seu de IMM. Consulta l'apartat "Rutes Locals".
A més dels tours que veus publicats, vam realitzar els tours "a mida" que són els que organitzem per a fabricants de motos (Triumph, etc), concessionaris (KTM, BMW, etc), motoclubs o simplement grups d'amics. En aquests últims anys tenim cada vegada més d'aquests últims i a destinacions veritablement espectaculars (Selva Negra, illa de Còrsega, la Toscana, Romania, etc). Sol·licita'ns informació, ja que en molts casos no estan restringits als que els han sol·licitat, tot i que no els veuràs publicats.

Als tours es pot acudir amb la teva moto o amb una moto de lloguer.

Totes les destinacions es caracteritzen perquè circulem bàsicament per carreteres secundàries amb traçats, paisatges espectaculars i escàs trànsit.
Els nostres Roadlederes són multilingües, amb molta experiència en el món de la moto i molts quilòmetres recorreguts en diversos continents. Posseeixen do de gents i estan acostumats a guiar grups. Els nostres tours s'organitzen en base a les següents màximes: grups petits, qualitat, serietat en el servei i proximitat del personal.

A més, oferim assegurances de viatge en tots els nostres tours i / o assegurances de cancelación.¡Contáctanos i et vam informar!
                                                                                                               

TT Illa de Man / Tenda

  • 27/05/2019
  • 1650 €
  • TT Isla de Man
El TT de l'Illa de Man: una competició espectacular

Vols venir amb nosaltres a presenciar un dels més grans esdeveniments motociclistes en la modalitat de velocitat? ¿Qui veure les carreres de l'illa de man que se celebren allà des de fa ni més ni menys que 114 anys? Un dels esdeveniments més espectaculars del món.
Enviar!!

RUTA TRANSPIRENAICA

  • 19/01/2019
  • 990 doble compartida por pers. / 1260 individual / Origen-Final en BCN: 870 / 1140 €
  • Montañas de los Pirineos
Recórrer totes les muntanyes dels Pirineus des de l'Mediterrani fins a l'Atlàntic és una de les fites de molts motociclistes. No només espanyols sinó fins i tot de tot el continent europeu. La seva importància radica que per travessar es passen per innombrables cims i ports de muntanya ia més es canvia diverses vegades de paisatges i fins i tot climes en relativament pocs quilòmetres de distància.
 És una ruta que no deixarà indiferent al motard per les seves carreteres, paisatges i especialment per la sensació que se sent quan ho has aconseguit.
Enviar!!

Pics d'Europa

  • 06/10/2019
  • 875 / Orígen-Fin BCN: 775 €
  • Picos de Europa
Rodanthe Moto Tours, continuant amb la cura disseny dels tours que tant l'han caracteritzat i que tant èxit li han reportat a tots els nivells, ha preparat una ruta per carreteres secundàries plenes de corbes amb escàs o nul trànsit.
Molt boniques pels seus traçats i els seus paisatges. Per gaudir de cada quilòmetre.
Enviar!!