Gran Vía Colón,151. Inca · 07300-Mallorca, España
(+34) 646 343 147

Els nostres Tours

Viatges publicats:


IMM Rent and Tours planifica i organitza entre 3 i 5 tours en moto a l'any de diferent durada, nivell, concepte i pressupost. Destinacions molt atractius a: Península Ibèrica, Croacia, Escocia, Cap Lord, etc. A més rutes a l'illa de Mallorca, seu de IMM. Consulta l'apartat "Rutes Locals".
A més dels tours que veus publicats, vam realitzar els tours "a mida" que són els que organitzem per a fabricants de motos (Triumph, etc), concessionaris (KTM, BMW, etc), motoclubs o simplement grups d'amics. En aquests últims anys tenim cada vegada més d'aquests últims i a destinacions veritablement espectaculars (Selva Negra, illa de Còrsega, la Toscana, Romania, etc). Sol·licita'ns informació, ja que en molts casos no estan restringits als que els han sol·licitat, tot i que no els veuràs publicats.

Als tours es pot acudir amb la teva moto o amb una moto de lloguer.

Totes les destinacions es caracteritzen perquè circulem bàsicament per carreteres secundàries amb traçats, paisatges espectaculars i escàs trànsit.
Els nostres Roadlederes són multilingües, amb molta experiència en el món de la moto i molts quilòmetres recorreguts en diversos continents. Posseeixen do de gents i estan acostumats a guiar grups. Els nostres tours s'organitzen en base a les següents màximes: grups petits, qualitat, serietat en el servei i proximitat del personal.

A més, oferim assegurances de viatge en tots els nostres tours i / o assegurances de cancelación.¡Contáctanos i et vam informar!
                                                                                                               

Viatge en moto trail segueix el RAL·LI DAKAR Perú 2019

  • 07/01/2019
  • 4995 €
  • Viaje en moto trail sigue el RALLY DAKAR Perú 2019
Viu en viu i en directe tota l'emoció de la major aventura amb moto del planeta. Et proposem 12 dies total / 11 nits / 8 de moto (7 etapes) per seguir fins al final les millors etapes amb guies experts que us ensenyaran tots els secrets d'aquesta èpica carrera. Coneixeràs el Dakar 2019 des de dins amb accés al pàdoc per conèixer personalment les dinàmiques dels equips.
Enviar!!

TT Illa de Man / Tenda

  • 27/05/2019
  • 1650 €
  • TT Isla de Man
El TT de l'Illa de Man: una competició espectacular

Vols venir amb nosaltres a presenciar un dels més grans esdeveniments motociclistes en la modalitat de velocitat? ¿Qui veure les carreres de l'illa de man que se celebren allà des de fa ni més ni menys que 114 anys? Un dels esdeveniments més espectaculars del món.
Enviar!!