Gran Vía Colón,151. Inca · 07300-Mallorca, España
(+34) 646 343 147

Tours a Mida

Rodanthe-IMM té una fórnula de tours en moto que s'ha anat incrementant substancialment d'any en any i de gran satisfacció per a tots els participants. Són els anomenats Tours exclusius o Tours a mida.

En una excursió amb moto a determinats destins nacionals i internacionals. Estem especialitzats en el disseny de rutes des del punt de vista motociclista. Tots els nostres itineraris tenen algunes particularitats que els converteixen en realment exclusius.
El disseny de cada ruta és el fruit de l'experiència de molts anys ruteando per diversos continents. D'recórrer molts quilòmetres per les carreteres més espectaculars i descobrint aquells racons més interessants des del punt de vista motorista.

Com a resultat de la nostra experiència i el nostre èxit, cada vegada és més gran el nombre de grups que viatja amb nosaltres utilitzant aquesta fórmula. Fàbriques com Triumph han confiat en nosaltres. I també múltiples concessionaris de diferents marques com BMW, KTM, Triumph, Suzuki.etc.

Escoltem i estudiem les peticions del participant. Aquest pot ser un grup d'amics, un motoclub, un concessionari, una fàbrica-marca de motos, etc.

Punts importants a tenir en compte per realitzar un tour a mida són:

- Tancat o obert a participants externs.
- Concretar nombre de participants.
- Nombre de dies de viatge en funció de la destinació desitjada.
- Amb guia multilingüe o no.
- Vehicle de suport o no.
- Altres aspectes.

Contacta'ns via E-mail a: info.rodanthe@gmail.com o per TF. 646-343-147
T'atendrem ràpidament.