Gran Vía Colón,151. Inca · 07300-Mallorca, España
(+34) 646 343 147

Tours en moto per Mallorca

Tours amb moto per Mallorca

En Rodanthe Moto Tours-IMM volem convertir els tours en moto per Mallorca en rutes inoblidables i en travessies perfectes per als que volen conèixer els paratges més bells de l'illa. Per això posem a disposició als amants de les motos i els viatges diversos tours per Mallorca que permeten gaudir dels encants d'aquesta illa situada a l'arxipèlag balear durant tot un dia.

Comptem, a més, amb tours en moto per Mallorca de fins a tres dies de durada ideals per als que volen descobrir tots els racons d'aquest enclavament en el qual el mar, la natura i els paisatges rurals s'uneixen per donar vida a un escenari únic. Recórrer Mallorca amb moto de la mà de Most Wanted Motorcycles permet delectar els sentits amb les millors vistes del mar i la Serra de Tramuntana des d'alguns dels miradors més ben situats de l'illa.

A més, els nostres tours en moto per Mallorca també sorprenen als homes i dones que s'animen a conèixer els seus racons sobre dues rodes amb estretes carreteres amb corbes, enigmàtiques esglésies, monestirs amb molta tradició, viles que encara conserven antics costums i travessies envoltades de muntanyes . I és que, perquè una ruta amb moto per Mallorca sigui perfecta, ha de combinar un recorregut per algunes de les zones més destacades de l'illa amb vistes de somni, carreteres de muntanya, pobles típics de l'àrea de l'interior, llogarets amb encant, petits penya-segats i espectaculars panoràmiques de badies i zones rurals.

I això és precisament el que oferim a Most Wanted Motorcycles: camins en moto per diversos pobles de Mallorca amb l'objectiu d'aconseguir que els viatgers i motards puguin contemplar la bellesa dels enclavaments més destacats del lloc i conèixer els secrets que guarda entre les seves muntanyes . Descobreix els nostres tours en moto per Mallorca i anima't a recórrer l'illa en un viatge apassionant, únic i inoblidable.

ELS 6 MIRADORS DE MALLORCA

Els 6 miradors de Mallorca és una ruta en moto que destaca per la seva inigualable bellesa i per donar als motards l'oportunitat de contemplar l'illa des dels seus miradors més ben situats.

A Rodanthe-IMM convidem als viatgers i amants dels tours en moto a descobrir totes les cares de la geografia mallorquina des dels seus principals miradors a través d'aquesta travessia que comença a Can Picafort i que circula per enclavaments tan cridaners com el mirador de Na Burguesa o el Puig de Sant Martí.
Enviar!!